fbpx
0

Kalemegdan

Pomoć pri izboru

KALEMEGDAN. Srbija je prelepa zemlja koja raspolaže velikim brojem zelenih površina i istorijsko- kulturoloških znamenitosti što je primamljivo savremenom čoveku, koji želi da se nađe daleko od gradske vreve i industrijske zone. Tako se u glavnom gradu Beogradu, koji iznova pleni svojim bogatim sadržajem, nalazi najveća koncentracija takvih tvorevina, a samo jedna od istaknutih je i beogradski park Kalemegdan, koji je nekada bio samo prazan prostor bez zelenila, kasnije preuređen u najveći beogradski park. Više na BLOGU klikom na LINK. Ispod su prikazani apartmani u Beogradu uz ili u neposrednoj blizini Kalemegdana.

KALEMEGDAN. Srbija je prelepa zemlja koja raspolaže velikim brojem zelenih površina i istorijsko- kulturoloških znamenitosti što je primamljivo savremenom čoveku, koji želi da se nađe daleko od gradske vreve i industrijske zone.

pročitaj više
Sortiraj po:

Poštovani Gosti, gore pomenuti apartmani su samo deo naše ponude.
Za celokupnu ponudu pogledajte stranicu:

Svi APARTMANI u BEOGRADU
 • Apartmani Beograd

  Ukoliko Vаm je potreban apartman u Beogradu na dan, dva ili više na pravom ste mestu!!! Znatno viši kvalitet usluge nego u hostelima, drastično niže cene nego u hotelima, sve ukupno naši apartmani su najbolja opcija za smeštaj u Beogradu. Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni posteljinom i peškirima, bežičnim internetom, kablovskom televizijom kao i nekim oblikom grejanja (centralno ili na struju). Kroz našu jednostavnu pretragu možete pronaći apartman kakav baš Vama odgovara.

 • Stan Na Dan Beograd

  Pored iznajmljivanja na više dana najveći broj apartmana se može iznajmiti i na samo dan tj. noć. Stan na jedan dan odnosno stanovi na dan su upravo naša uža specijalnost kao što i samo ime naše agencije govori. Naš cilj je da Vam obezbedimo idealan smeštaj u Beogradu po sistemu "stan na dan" na najboljim lokacijama u Beogradu ili Novom Beogradu (Belvil i Kombank Arena). Obzirom da mi nismo hotel već njegova alternativa rezervacije na samo jedan dan moguće je izvršiti na sam dan dolaska ili dan pred planirani dolazak.

 • Smeštaj Beograd

  Apartmanski smeštaj u Beogradu se u poslednjih nekoliko godina popularizovao i danas predstavlja odličan način iznajmljivanja stanova u vidu privatnog smeštaja. Smeštaj u Beogradu je odličan izbor za sve: turiste, poslovne ljude, omladinu…. kao i Vaše romantične i porodične trenutke (vikend). Iznajmite Beograd smešaj po Vašoj meri i pristojnim cenama koristeći našu naprednu pretragu.

 • Prenoćište Beograd

  Stan Na Dan Beograd raspolaže sa većim brojem apartmana na atraktivnim lokacijama u Beogradu i bilo koji od njih može postati Vaše prenoćište. Dovoljno je da nas samo kontaktirate na sam dan dolaska i obezbedite idealno prenoćište u Beogradu po povoljnim a u nekim slučajevima i "last minute" cenama. Provod i noćni život u Beogradu su samo jedan od razloga.

NE MOŽETE DA SE ODLUČITE? Koji apartman u Beogradu izabrati?

Pošaljite nam zahtev na office@stannadan.com sa svim ključnim detaljima koji bi nam bili od koristi (deo grada, broj osoba, vreme dolaska/odlaska, do koje cene .... ) a mi ćemo se potruditi da Vam u najkraćem roku (maksimum 1 sat u vremenskoj zoni GMT+1, za vreme radnog vremena) pronađemo odgovarajući smeštaj u Beogradu. Radno vreme je od 8-22h svakog radnog dana i subotom a nedeljom od 10-19h.

 

TAJNA NAŠEG USPEHA - Izdavanje apartmana Beograd

 

CENE APARTMANA BEOGRAD - Novi Beograd