fbpx
0

Covid 19 safe apartman

Pomoć pri izboru
Podeli na:
Sortiraj po:

Zbog trenutne situacije oko Corona virusa (COVID-19) u Srbiji i širom sveta, želeli bismo poručiti našim bivšim, sadašnjim i budućim gostima kao i osoblju da je vaša sigurnost naš glavni prioritet. Čistoća i higijena kao i uvek ostaju naš priotitet a kako bismo to i nadalje održali  preduzimamo dodatne korake i implementacije. Iako je higijena generalno prioritet u svim objektima koji služe smeštaju gostiju u stan na dan Beograd apartmanima prinudjeni smo da na ovoj stranici (SKROLUJ NANIŽE) naglasimo apartmane koji su garantovano dezinfikovani i Covid 19 (Korona) spremni po savetima stručnjaka. Osoblje ovih apartmana u Beogradu prošlo je potpunu edukaciju o svesnosti i svakodnevno primaju sigurnosne smernice / instrukcije. Posebno je obraćena pažnja na dezinfikovanje stvari koje pre pojave virusa nije bilo potrebno dezinfikovati. Lista za dezinfikovanje je proširena i biće najverovatnije vremenom primenjena na sve apartmane u ponudi što uključuje sve površine koje ljudi dodiruju: kvake, prekidači, daljinski upravljači, lampe, kvake na prozorima, ključevi, fen za kosu, pegla i daska za peglanje, kanta za djubre, kuhinjski elementi i ručke, mali kućni aparati, svi dodaci za hranu tipa začini, so, biber, šećer i slično, slavine, dispenzer za tečni sapun za ruke, ofingeri, noćni stočići a koji se čiste sa SVIM potrebnim sredstvima za čišćenje. Svi apartmani imaju sredstva za dezinfekciju. Molimo naše goste i osoblje da preduzmu dodatne mere opreza u ovim zahtevnim vremenima. Pratićemo i reagovati na situaciju koja se brzo menja i deliti novosti s našim gostima na društvenim mrežama i na našem sajtu.

Zbog trenutne situacije oko Corona virusa (COVID-19) u Srbiji i širom sveta, želeli bismo poručiti našim bivšim, sadašnjim i budućim gostima kao i osoblju da je vaša sigurnost naš glavni prioritet. Čistoća i higijena kao i uvek ostaju naš priotitet a kako bismo to i nadalje održali  preduzimamo dodatne korake i implementacije.

pročitaj više
Pregledaj sve apartmane
 • Apartmani Beograd

  Ukoliko Vаm je potreban apartman u Beogradu na dan, dva ili više na pravom ste mestu!!! Znatno viši kvalitet usluge nego u hostelima, drastično niže cene nego u hotelima, sve ukupno naši apartmani su najbolja opcija za smeštaj u Beogradu. Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni posteljinom i peškirima, bežičnim internetom, kablovskom televizijom kao i nekim oblikom grejanja (centralno ili na struju). Kroz našu jednostavnu pretragu možete pronaći apartman kakav baš Vama odgovara.

 • Stan Na Dan Beograd

  Pored iznajmljivanja na više dana najveći broj apartmana se može iznajmiti i na samo dan tj. noć. Stan na jedan dan odnosno stanovi na dan su upravo naša uža specijalnost kao što i samo ime naše agencije govori. Naš cilj je da Vam obezbedimo idealan smeštaj u Beogradu po sistemu "stan na dan" na najboljim lokacijama u Beogradu ili Novom Beogradu (Belvil i Kombank Arena). Obzirom da mi nismo hotel već njegova alternativa rezervacije na samo jedan dan moguće je izvršiti na sam dan dolaska ili dan pred planirani dolazak.

 • Smeštaj Beograd

  Apartmanski smeštaj u Beogradu se u poslednjih nekoliko godina popularizovao i danas predstavlja odličan način iznajmljivanja stanova u vidu privatnog smeštaja. Smeštaj u Beogradu je odličan izbor za sve: turiste, poslovne ljude, omladinu…. kao i Vaše romantične i porodične trenutke (vikend). Iznajmite Beograd smešaj po Vašoj meri i pristojnim cenama koristeći našu naprednu pretragu.

 • Prenoćište Beograd

  Stan Na Dan Beograd raspolaže sa većim brojem apartmana na atraktivnim lokacijama u Beogradu i bilo koji od njih može postati Vaše prenoćište. Dovoljno je da nas samo kontaktirate na sam dan dolaska i obezbedite idealno prenoćište u Beogradu po povoljnim a u nekim slučajevima i "last minute" cenama. Provod i noćni život u Beogradu su samo jedan od razloga.

NE MOŽETE DA SE ODLUČITE? Koji apartman u Beogradu izabrati?

Pošaljite nam zahtev na office@stannadan.com sa svim ključnim detaljima koji bi nam bili od koristi (deo grada, broj osoba, vreme dolaska/odlaska, do koje cene .... ) a mi ćemo se potruditi da Vam u najkraćem roku (maksimum 1 sat u vremenskoj zoni GMT+1, za vreme radnog vremena) pronađemo odgovarajući smeštaj u Beogradu. Radno vreme je od 9-21h svakog radnog dana i subotom a nedeljom od 10-19h.

 

TAJNA NAŠEG USPEHA - Izdavanje apartmana Beograd

 

CENE APARTMANA BEOGRAD - Novi Beograd