fbpx
0

Obilazak grada otvorenim autobusom

Pomoć pri izboru

Obilazak grada otvorenim autobusom

 

Turistička ponuda Beograda obuhvata više načina za razgledanje prestonice, od rečnog brodića sve do helikoptera. Jedna od mogućnosti svakako je i otvoreni spratni autobus koji povezuje sve važne gradske areale. Zašto se između raznovrsnih opcija opredeliti baš za ovaj vid transporta?

 

Pre svega, dupli autobus omogućava razgledanje iz perspektive londonskog dabldekera, što je atrakcija samo po sebi. Iako podignuti na svojevrsni vidikovac, putnici nisu kritično izolovani od svakodnevnog iskustva Beograđana i vožnje gradskim prevozom. Takođe, otvorena kabina nosi svežinu i dinamiku brodske palube, te na momente podseća na veliko drumsko „plovilo“.

 

Za klijente koji se opredele za ovu vrstu obilaska, napominjemo da vožnja traje 70min, uz audio vodiča na 8 svetskih jezika. Polazna tačka je Trg Nikole Pašića, a uobičajeni termini 11 i 13h. S obzirom na fiksirano polazište, naša agencija predlaže privatni smeštaj u neposrednoj okolini.

 

Prvi izbor je apartman na dan simboličnog naziva TRG 1. Pred Vama je pragmatičan i estetski unikatan studio, sa naznakama klasičnog salona. Hotel Moskva je na par koraka, a Stari Dvor udaljen stotinak metara. Klub Kasina i čuveno Pozorište na Terazijama su dvadeset metara od adrese. Ukoliko putujete kolima, parking možete pronaći u javnoj garaži Pionirski park. Za veću grupu posetilaca savetujemo apartmane TRG 2-6, locirane u istoj zgradi. Predloženi smeštaj je u svakom smislu pristojna zamena za hotel.

 

Nešto bliže monumentalnom zdanju Narodne Skupštine lociran je povoljan apartman PAŠA. Moderno uređen i komforan, ovaj dvosobnjak je predviđen za četvoro posetilaca. Na istoj adresi imamo još jedan stan slične strukture pod nazivom CRNO-BELI. U pitanju je super komforan i precizno dizajniran apartman, pogodan za četiri osobe. Enterijer je uređen onako kako naslov apartmana sugeriše: crno-beli zidovi, nameštaj i PVC stolarija.

 

Prelazimo u Vlajkovićevu ulicu, koja se naslanja na samo zdanje Parlamenta, i predlažemo stan za izdavanje VISTA. Reč je o dvosobnom apartmanu na prvom spratu posleratne zgrade, sa prozorima okrenutim ka skupštinskom parku. Dalje niz ulicu susrećemo cenovno pristupačan apartman DANA, pogodan za četvoro gostiju. Crkva Sv. Marka i Tašmajdanski park su na pet minuta pešice. U susednoj ulici, Majke Jevrosime, nalazi se muzej starih automobila “Moderna garaža”.

 

Ukoliko Vas primarno zanimaju jeftini apartmani, BORBA 1 je šarmantan i funkcionalan studio, idealan za romantični par. U neposrednoj blizini je Dom Omladine, Terazije, Knez Mihailova, Trg Republike i Skadarlija su na pet minuta pešice. Što se tiče parkinga, javna garaža kod Politike je najbliža opcija. Ako Vam je potrebno noćenje za grupu prijatelja, apartman BORBA 2 se nalazi u istoj zgradi. Kao povoljni apartmani u strogom centru, oba stana su zbilja ekonomična rešenja.

 

U ovom navratu ponudu zaključuje luksuzni apartman B303. Primenjeni dizajn, pogotovo crtice glamura, čine ovo prenoćište jednim od najtraženijih. Ističemo ambijent terase gde se u punom zamahu može doživeti energija gradskog jezgra. Zeleni venac je u dometu petominutne šetnje. Dodajmo da se veća grupa posetilaca može se smestiti u apartmanima A 301, A 302 i B 304, koji se nalaze na istom spratu.

 

Raspoloživost smeštaja i detalje aranžmana možete proveriti sa našim stručnim osobljem. Poziv telefonom ili ćaskanje na sajtu otvoreni su za sva Vaša pitanja. Slobodno se javite kako bismo pronašli stan u Beogradu koji će ispuniti Vaša očekivanja. Dobrodošli!