fbpx
0

Sava promenada

Pomoć pri izboru

Sava promenada

 

Iako je „Beograd na vodi“ projekat u izgradnji, konture ovog prestižnog naselja uveliko redefinišu gradsku panoramu. Dok impozantni soliteri čekaju svoje stanare, jedan segment ovog kvarta se već istakao kao posebna atrakcija. Reč je o Sava promenadi, priobalnoj stazi koja se proteže od Brankovog mosta do Gazele. Celom svojom dužinom (1.8km) popularna štrafta nudi raznovrsne sadržaje poput galerije, kafića, amfiteatra i biciklističke staze.

 

Jedan od najvažnijih lokaliteta je restoran Savanova, nezaobilazno mesto za popodnevni ručak ili večeru sa prijateljima. Šetalište je ukrašeno umetničkim motivima što čitavoj promenadi daje novu i neobičnu dimenziju. Savaplej je dečiji kompleks sačinjen od nekoliko igrališta. Teren za odbojku na pesku i teretana na otvorenom samo su početak onoga što će ovde biti postavljeno.

 

Promenada je urađena po projektu Gerda Akina, uglednog arhitekte iz Los Anđelesa. Njegova zamisao je da se na svakih 50 metara nalaze “ključne tačke”, odnosno mesta sa specifičnim karakterom. Prva tačka je kontakt sa rekom i vidikovac. Plutajuća platforma na reci predstavlja drugu tačku. Treća tačka je tehno kutak gde velike skulpture u obliku drveta služe za punjenje telefona i pristup internetu.

 

Čitav areal je zgodna prilika za porodičnu šetnju i posmatranje jednog kolosalnog urbanističkog projekta u nastajanju. Tim povodom naša agencija preporučuje privatni smeštaj u neposrednoj blizini. Početna adresa je popularni klabing distrikt Savamala i povoljan apartman RMB 1. Ovo je šarmantan studio sa velikim predsobljem, pogodan za najviše četiri osobe. Glavna autobuska stanica, Beton hala, Pristanište i Kalemegdan su lako dostupni. Zeleni venac i Knez Mihailova su na desetak minuta pešice. Dodajmo da se jeftin apartman RMB 2 nalazi u istoj zgradi.

 

Za veću grupu posetilaca predlažemo apartman na dan OSMICA. Trosoban po strukturi, ovaj stan nudi izuzetno komotan enterijer za čak dvanaest osoba. Na par koraka je Balkanska ulica, a hotel Moskva i Terazije na deset minuta lagane šetnje. Ukoliko putujete kolima, javna garaža je stotinak metara od zgrade. U Karađorđevoj ulici imamo raskošnu ponudu prenoćišta od kojih izdvajamo stan za izdavanje LAVANDA, VUDPEKER, MEDŽIK, BONI i apartman sa đakuzijem MARCEL.

 

Skrećemo u Savsku ulicu i susrećemo stan za rentiranje SAVA, ukusno namešten i komforan dvosobni smeštaj. Poseduje bračni ležaj u spavaćoj i dva rasklopiva sedišta u dnevnoj sobi. Od tehničke opreme sadrži klima uređaj, kablovsku TV, internet i DVD. Nepunih 100m dalje nalazi se stan na dan SAVSKA, simpatični dvosobnjak manjih dimenzija. U blizini je Hotel Rex, dok su Mostarska petlja i Beogradski Sajam na par stanica javnim prevozom.

 

Apartman BRODARAC nudi pozamašan komfor i futuristički dizajn enterijera. Na raspolaganju je udobna garnitura za sedenje koja kombinacijom ležajeva omogućava noćenje za četiri osobe. U spavaćoj sobi centralno mesto zauzima futon postavljen na izdašno tapaciranu konstrukciju. Posmatrajući lokaciju, više korisnih linija autobusa, tramvaja i trolejbusa dostupno je iz susednih ulica.

 

Ovom prilikom ponudu zaključujemo u Sarajevskoj ulici gde se nalaze dva zanimljiva stana. To je luksuzni apartman EKSKLUZIV, opremljen vrhunskim nameštajem i spuštenim plafonom sa halogenom rasvetom. Prijatan ambijent za dvoje, eventualno roditelje sa malim detetom, pruža apartman VANESA. Klinički centar Srbije i Slavija su u bliskom okruženju. Noćni klubovi Teatro Bar i Stefan Braun nalaze se u predmetnoj ulici.

 

Stan u Beogradu je lako rezervisati ako se oslonite na naše stručno osoblje. Pozovite nas već sada ili proćaskajte sa nama uživo na sajtu agencije. Tu smo da Vam pružimo sve informacije o raspoloživosti i cenama aranžmana. Dobrodošli!