fbpx
0

Apartmani Beograd sa parkingom ili apartman sa garažom

Pomoć pri izboru

Apartmani u Beogradu sa parking mestom ili stan na dan sa garažom. Na ovoj stranici se nalaze svi apartmani u Beogradu i Novom Beogradu iz naše ponude koji na neki način imaju rešen parking bilo da je u pitanju sopstveno parking mesto, garaža ili parking uz doplatu. S obzirom da je parkiranje u Beogradu veliki problem toplo vam preporučujemo neki od ovih apartmana ukoliko dolazite svojim kolimaApartmani Novi Beograd su najidealniji po tom pitanju. Veliki broj njih ima obezbeđen parking a ono što je najvažnije, parking  je besplatan (sa izuzetkom par mesta). Apartmani sa obezbedjenim parkingom ili garažom na Novom Beogradu nalaze se u novoizgradjenim naseljima Belvil, Blok A i Savada. Ukoliko Vam je potreban apartman isključivo sa GARAŽOM možete ga potražiti na sledećem LINK-u. Pored apartmana u Beogradu sa obezbedjenim parkingom ili garažom od skoro možete uzeti u obzir i novu ponudu u Beogradu: LakoParkiraj.com . Naš partner će Vam pronaći parking u blizini apartmana koji Vam se dopada ali nema pripadajući parking. Detalje pogledajte na njihovoj prezentaciji ili aplikaciji.

Sortiraj po:

Poštovani Gosti, gore pomenuti apartmani su samo deo naše ponude. Za širu ponudu pogledajte stranicu:

APARTMANI BEOGRAD

  • Apartmani Beograd

    Ukoliko Vаm je potreban apartman u Beogradu na dan, dva ili više na pravom ste mestu!!! Znatno viši kvalitet usluge nego u hostelima, drastično niže cene nego u hotelima, sve ukupno naši apartmani su najbolja opcija za smeštaj u Beogradu. Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni posteljinom i peškirima, bežičnim internetom, kablovskom televizijom kao i nekim oblikom grejanja (centralno ili na struju). Kroz našu jednostavnu pretragu možete pronaći apartman kakav baš Vama odgovara.

  • Stan Na Dan Beograd

    Pored iznajmljivanja na više dana najveći broj apartmana se može iznajmiti i na samo dan tj. noć. Stan na jedan dan odnosno stanovi na dan su upravo naša uža specijalnost kao što i samo ime naše agencije govori. Naš cilj je da Vam obezbedimo idealan smeštaj u Beogradu po sistemu "stan na dan" na najboljim lokacijama u Beogradu ili Novom Beogradu (Belvil i Kombank Arena). Obzirom da mi nismo hotel već njegova alternativa rezervacije na samo jedan dan moguće je izvršiti na sam dan dolaska ili dan pred planirani dolazak.

  • Smeštaj Beograd

    Apartmanski smeštaj u Beogradu se u poslednjih nekoliko godina popularizovao i danas predstavlja odličan način iznajmljivanja stanova u vidu privatnog smeštaja. Smeštaj u Beogradu je odličan izbor za sve: turiste, poslovne ljude, omladinu…. kao i Vaše romantične i porodične trenutke (vikend). Iznajmite Beograd smešaj po Vašoj meri i pristojnim cenama koristeći našu naprednu pretragu.

  • Prenoćište Beograd

    Stan Na Dan Beograd raspolaže sa većim brojem apartmana na atraktivnim lokacijama u Beogradu i bilo koji od njih može postati Vaše prenoćište. Dovoljno je da nas samo kontaktirate na sam dan dolaska i obezbedite idealno prenoćište u Beogradu po povoljnim a u nekim slučajevima i "last minute" cenama. Provod i noćni život u Beogradu su samo jedan od razloga.

NE MOŽETE DA SE ODLUČITE? Koji apartman u Beogradu izabrati?

Pošaljite nam zahtev na office@stannadan.com sa svim ključnim detaljima koji bi nam bili od koristi (deo grada, broj osoba, vreme dolaska/odlaska, do koje cene .... ) a mi ćemo se potruditi da Vam u najkraćem roku (maksimum 1 sat u vremenskoj zoni GMT+1, za vreme radnog vremena) pronađemo odgovarajući smeštaj u Beogradu. Radno vreme je od 8-22h svakog radnog dana i subotom a nedeljom od 10-19h.

 

TAJNA NAŠEG USPEHA - Izdavanje apartmana Beograd

 

CENE APARTMANA BEOGRAD - Novi Beograd