fbpx
0

Bioskop na otvorenom

Pomoć pri izboru

Bioskop na otvorenom – Svetosavski plato

 

Za sve ljubitelje filmske umetnosti, open airbioskop je nesvakidašnje iskustvo. Prikazivanje filma na velikom platnu, u ambijentu gradskog trga ili bulevara, zaista je spektakularan doživljaj. Kada se projektovana slika i zvuk izmešaju sa šumom saobraćaja i žamorom ulice, iščezavaju granice između realnosti i fikcije. Oslobođen okvira klasične bioskopske sale, film postaje deo urbane atmosfere i trenutna atrakcija za slučajne prolaznike.

 

Praktikovan tri godine unazad, otvoreni bioskop je lagano postao jedna od omiljenih gradskih manifestacija.  Na platou kod Hrama Svetog Save gledaoci će uživati u besplatnim projekcijama sve do početka avgusta. Filmske predstave su namenjene porodičnoj zabavi, počinju svaki dan od 20h (izuzev sredom), i besplatne su za sve posetioce. Ovogodišnji umetnički „ambasador“ je glumac Zlatko Rakonjac, poznat iz filma “Mi nismo anđeli 3” i TV serije “Žene sa Dedinja”.

 

U slučaju da preferirate ovaj oblik zabave, naša agencija preporučuje apartmanski smeštaj kod Hrama. Ukoliko Vam odgovaraju jeftini apartmani, predlažemo stan na dan LAURUS, fino ušuškano jednosobno prenoćište za dvoje. Narodna biblioteka je na par koraka, a Klinički centar Srbije i Dečija bolnica Tiršova na pet minuta pešice. Nešto manje od sto metara udaljen je Trg Slavija. Autokomanda je na dve stanice gradskim prevozom.

 

Takođe jeftin apartman za dve osobe je skoro renoviran i ukusno dizajniran stan za izdavanje KOD. Ovaj elegantni studio pruža pogodnosti koje se očekuju od značajno skupljih apartmana. Vrhunski parket i besprekorno beli zidovi bazične su karakteristike dnevne prostorije. Pri izboru nameštaja praktičnost je bila prioritetna namera dizajnera, što se ogleda u francuskom ležaju i kožnoj fotelji na rasklapanje.

 

Nešto skuplji, ali i dalje pristupačan, je povoljan apartman P 11. Vrlo pitom i šarmantan studio, pogodan za najviše troje posetilaca. Zidovi boje kajsije i žuti prekrivači stvaraju estetski ugodan ambijent. Nešto poput privatne galerije predstavljeno je kroz kolekciju umetničkih slika. Terasa je velika prednost ovog stana, s obzirom da otvara pogled na svetosavski plato. Strogi centar grada je na nekoliko stanica gradskim prevozom.

 

U istom cenovnom opsegu je apartman na dan BIBLIOTEKA, predviđen za romantični par. Što se tiče opreme, gostima je na raspolaganju bračni krevet, stakleni trpezarijski sto sa stolicama, komoda i dvokrilni plakar. Prozori zauzimaju gotovo čitav bočni zid, tako da prostorija ima puno prirodnog svetla. U sklopu stana je čajna kuhinja, kupatilo i terasa sa impresivnim pogledom na Svetosavski trg. U prizemlju predmetne i susednih zgrada nalaze se kafići, prodavnice, pekare, itd.

 

Stan za rentiranje BIANCA je besprekorno dvosobno prenoćište, pogodno za najviše četvoro posetilaca. Plavo-bela kombinacija zidova i nameštaja evocira mediteransku atmosferu, naročito doživljaj grčkog primorja. Upravo takvu estetiku susrećemo u dnevnoj i spavaćoj sobi. Kuhinja je opremljena fino obrađenim kabinetima i novim aparatima poput indukcione plotne, ketlera i high-tech rerne. Ukoliko putujete kolima, parking u garaži je dostupan uz odgovarajuću doplatu.

 

Ovom prilikom ponudu zatvara luksuzni apartman CIAO, preporučen za četiri osobe. Ambijent je oplemenjen svežim voćem, cvećem i umetničkim slikama, dok je kvalitet tehničke opreme za najviše ocene. Pored komfornog bračnog kreveta, u glavnoj spavaćoj sobi imate i radni kutak sa laptop računarom. Sve u svemu, dostojna zamena za hotel.

 

Javite nam se telefonom ili proćaskajte sa našim osobljem na sajtu kako bismo pronašli stan u Beogradu koji zadovoljava Vaše potrebe. Budimo u kontaktu!