fbpx
0

Sobe Beograd

Pomoć pri izboru

Na ovoj stranici se nalaze sve sobe u Beogradu iz naše ponude. Pod pojmom "soba" se ne podrazumeva boravak u hostelu već se u svaku sobu ulazi iz hodnika zgrade, svaka soba ima svoje kupatilo i sve su individualne celine. Sa izuzetkom sobe SREMAC 4 sve sobe su bez kuhinje. Klikom na link STUDIO/JEDNOSOBNI APARTMANI BEOGRAD možete pregledati i druge, malo veće apartmane iz naše ponude ukoliko Vam je potrebna kuhinja. Veličina soba je od 18 do 25m2. Ukoliko Vam je potreban parking pogledajte sledeći link Apartmani Beograd sa parking mestom ili garažom.

Na ovoj stranici se nalaze sve sobe u Beogradu iz naše ponude. Pod pojmom "soba" se ne podrazumeva boravak u hostelu već se u svaku sobu ulazi iz hodnika zgrade, svaka soba ima svoje kupatilo i sve su individualne celine.

pročitaj više
Sortiraj po:

Poštovani Gosti, gore pomenuti apartmani su samo deo naše ponude.
Za celokupnu ponudu pogledajte stranicu:

Svi APARTMANI u BEOGRADU
 • Apartmani Beograd

  Ukoliko Vаm je potreban apartman u Beogradu na dan, dva ili više na pravom ste mestu!!! Znatno viši kvalitet usluge nego u hostelima, drastično niže cene nego u hotelima, sve ukupno naši apartmani su najbolja opcija za smeštaj u Beogradu. Svi apartmani su klimatizovani, opremljeni posteljinom i peškirima, bežičnim internetom, kablovskom televizijom kao i nekim oblikom grejanja (centralno ili na struju). Kroz našu jednostavnu pretragu možete pronaći apartman kakav baš Vama odgovara.

 • Stan Na Dan Beograd

  Pored iznajmljivanja na više dana najveći broj apartmana se može iznajmiti i na samo dan tj. noć. Stan na jedan dan odnosno stanovi na dan su upravo naša uža specijalnost kao što i samo ime naše agencije govori. Naš cilj je da Vam obezbedimo idealan smeštaj u Beogradu po sistemu "stan na dan" na najboljim lokacijama u Beogradu ili Novom Beogradu (Belvil i Kombank Arena). Obzirom da mi nismo hotel već njegova alternativa rezervacije na samo jedan dan moguće je izvršiti na sam dan dolaska ili dan pred planirani dolazak.

 • Smeštaj Beograd

  Apartmanski smeštaj u Beogradu se u poslednjih nekoliko godina popularizovao i danas predstavlja odličan način iznajmljivanja stanova u vidu privatnog smeštaja. Smeštaj u Beogradu je odličan izbor za sve: turiste, poslovne ljude, omladinu…. kao i Vaše romantične i porodične trenutke (vikend). Iznajmite Beograd smešaj po Vašoj meri i pristojnim cenama koristeći našu naprednu pretragu.

 • Prenoćište Beograd

  Stan Na Dan Beograd raspolaže sa većim brojem apartmana na atraktivnim lokacijama u Beogradu i bilo koji od njih može postati Vaše prenoćište. Dovoljno je da nas samo kontaktirate na sam dan dolaska i obezbedite idealno prenoćište u Beogradu po povoljnim a u nekim slučajevima i "last minute" cenama. Provod i noćni život u Beogradu su samo jedan od razloga.

NE MOŽETE DA SE ODLUČITE? Koji apartman u Beogradu izabrati?

Pošaljite nam zahtev na office@stannadan.com sa svim ključnim detaljima koji bi nam bili od koristi (deo grada, broj osoba, vreme dolaska/odlaska, do koje cene .... ) a mi ćemo se potruditi da Vam u najkraćem roku (maksimum 1 sat u vremenskoj zoni GMT+1, za vreme radnog vremena) pronađemo odgovarajući smeštaj u Beogradu. Radno vreme je od 8-22h svakog radnog dana i subotom a nedeljom od 10-19h.

 

TAJNA NAŠEG USPEHA - Izdavanje apartmana Beograd

 

CENE APARTMANA BEOGRAD - Novi Beograd